Szerva itt, nyelvtan ott: a siker 3 lépésben

„Legyen ÉLMÉNY a nyelvtanulás”

Mantrázzuk nap mint nap a nyelvtanulás területén évek óta sikeresen működő PONS márka mottóját a szerkesztőségben.

 

A PONS Nyelvtan 3 lépésben sikerkönyvek alap- és középfokon segítenek abban, hogy a lelkes nyelvtanulók önállóan, vagy tankönyv, illetve tanfolyam kiegészítéseként átlátható, praktikus, és szemléletes nyelvtani útmutatásokat kaphassanak.

 

 

Rend a lelke mindennek

Ezek a strukturált nyelvtankönyvek természetesen kiválóan alkalmasak a nyelvvizsgára való felkészülésre, és az egyes nyelvtani témakörök rendszerezésére is. Könnyen érthető szabályok, áttekinthető táblázatok, mindennapi életből vett példák teszik élvezetessé a tanulást. A kiadványban szereplő feladatok (és megoldásuk) segítségével begyakorolhatjuk a már megtanult elméletet. Mindemellett pedig kiegészítő magyarázatok, tanulási tippek, kivételek és gyakori hibalehetőségekre utalások adnak további támogatást a hatékony ismeretszerzéshez.

3×3 pont a rendszerezettség nevében

  1. Minden fejezet egy-egy rövid, a hétköznapi életből vett párbeszéddel kezdődik, így a hétköznapi használat közben is megfigyelheted a nyelvtani jelenségeket.
  2. Ezt követően világos (a könyv kapcsolódó részeire is rámutató), könnyen megérthető szabályok, jól áttekinthető táblázatok, magyarázatok és példák segítenek a gyors és hatékony tanulásban.
  3. A fejezetek végén található gyakorlatok segítségével ismételheted a megtanultakat.

 

A kép kinagyításához kattints rá!

 

  1. Az oldalak szélén keretbe foglalt szabályok hívják fel a figyelmet néhány részletre, nehézséget jelentő fordulatra.
  2. A könyvekben található megoldások segítségével figyelemmel tudod kísérni, hogyan haladsz a tanulnivalóval.
  3. A betűrendes szószedetben gyorsan utánanézhetsz egy-egy szónak, ha az adott fejezetben segítségre van szükséged a mondatok lefordításához.

 

A kép kinagyításához kattints rá!

 

  1. A könyv végén található nyelvtani tárgymutató segítségével gyorsan megtalálod a keresett részt.
  2. Egy-egy nyelvtani jelenséget bevezető magyarázatok kísérnek, továbbá extra tanulási tippek és kiegészítések is helyet kapnak a kötetekben.
  3. A nyelvtani „csapdák”, a gyakori hibák, valamint a fontos kivételek beemelése rendre az élő kommunikáció elsajátítását segíti.

 

A kép kinagyításához kattints rá!

Rendeld meg most akciósan webshopunkból!