Nyelvparádé, a nyelvtanulási lehetőségek kedvelt kiállítása

Idén rendezik meg 19. alkalommal a töretlen népszerűségnek örvendő Nyelvparádét, ahol minden lelkes, céltudatos vagy éppen bizonytalankodó nyelvtanulónak ott a helye. A belépés az idén is ingyenes, viszont a korábbi évek gyakorlatával ellentétben 2 napig tart: péntek-szombat és a D helyett a B csarnokba került át a rendezvény.

 

 

Kiadónk minden évben körültekintően készül a rendezvényre, ahol az érdeklődők megtekinthetik és kedvezményesen megvásárolhatják 6 idegen nyelven kínált nyelvkönyveinket, vizsgafelkészítőinket, módszertani segéd- és, kiegészítő anyagainkat és idegen nyelvű olvasmányainkat, valamint önálló tanuláshoz ajánlott PONS kiadványainkat!

 

ÚJ – Kiadónk új tesztgyűjteménnyel is készül a Nyelvparádéra!

 

Az idegen nyelvi országos kompetenciamérés utóbbi 3 éveinek tapasztalatai alapján kiadjuk legújabb tesztgyűjteményeinket angol és német nyelvhez, amelynek feladatai teljesen megegyeznek a valós kompetenciamérés feladattípusaival. Kifejezetten a méréseben résztvevő 6. és 8. osztályosok számára írt adekvát témákat és szövegeket tartalmaznak.

 

A kötetekhez extra szolgáltatásként ingyenes applikációt adunk, amely segítségével mobiltelefonon megjeleníthetők a megoldások és meghallgathatók a hanganyagok.

 

A rendezvényről rengeteg információt találhat a Nyelvparádé weboldalán.

 

Találkozzunk szeptember második hétvégéjén a Millenárison!

 

NYELVPARÁDÉ 2018. – 2018. szeptember 7–8. Budapest
MILLENÁRIS B CSARNOK 10:00-18:00