Miben rejlik a professzionális idegennyelvi üzleti kommunikáció a 21. században?

Az üzleti nyelv elsajátítása bonyolult folyamat, legyen szó bármelyik idegen nyelvről. Egy-egy hivatalos levél pontos megfogalmazása, de az egyszerűbb kollegális e-mail is feladhatja a leckét a tanulóknak. Elkeseredni azonban semmi ok, van megoldás!

 

A számtalan speciális szófordulat, kifejezés, megszólítások és a népszerű rövidítések világában segít nekünk hatékonyan tájékozódni a PONS Irodai kommunikáció könyv.

 

 

Mintalevelek tárháza

 

A szobafoglalástól kezdve a bank intézményével folytatott kommunikációig és ügyintézésig számos típusú levéllel találkozhatunk a kiadványban. Az ezekben a szituációkban alkalmazható hasznos szavakat és kifejezéseket természetesen mindig feltüntetjük az adott fejezetben, így gond nélkül ellenőrizhetjük magunkat, szabadidőnkben pedig vissza-visszatérhetünk a számunkra nehezebben megjegyezhető témákhoz.

 

A kép kinagyításához kattints rá!

 

Gyakorlatok gyűjteménye

 

A feladatoknál 3-3 lehetőséget ad meg a könyv, ezek közül kell kiválasztanunk, hogy melyiket alkalmaznánk éles szituációkban. Talán bele sem gondolunk, hogy mekkora különbségek léteznek elköszönés és elköszönés között. Ezek a gyakorlatok azonban felhívják a figyelmünket az ilyen apróságokra is, így sok gyakorlás árán elsajátíthatjuk a professzionális üzleti levelezés alapjait.

 

A kép kinagyításához kattints rá!

 

Speciális kifejezések lelőhelye

 

A reklamációkezelést tartalmazó fejezet például könnyen lehet az ügyfélszolgálaton dolgozók leggyakrabban forgatott könyvrészlete, hiszen olyan hasznos kifejezéseket és komplett szövegeket tartalmaz, melyeket egy az egyben használhatunk.

 

A kép kinagyításához kattints rá!

 

A könyvet ajánljuk mindenkinek, aki most keres állást (és nem csak azért, mert önéletrajzmintákat is tartalmaz), és szeretné felfrissíteni passzív nyelvtudását, hogy felkészülten érkezhessen egy állásinterjúra. Szintén nagyon hasznos az üzleti nyelvvizsga előtt állóknak, akiknek kiváló felkészülést biztosít ez a kötet. Azok is megelégedéssel vehetik a kezükbe, akik stabil munkahellyel rendelkeznek, és egészen egyszerűen csak szeretnék tovább képezni magukat, hogy egy megbeszélésre, telefonkonferenciára választékosabban készülhessenek.

 

Termékünk ANGOL, NÉMET és OROSZ nyelven is elérhető, rendelje meg most!