A könyv, ami gyermeki szenvedéllyel szeretteti meg a nyelvtanulást

A PONS Angol képregény nyelvtanfolyam kezdőknek kiadványunkkal a 21. században nagyon népszerű képregény műfajának köszönhetően minden eddiginél hatékonyabban és szórakoztatóbban fejlesztheted az angol nyelvtudásod. Get ready? Let’s go!

 

A PONS Angol képregény nyelvtanfolyam kezdőknek című nyelvkönyv nem a klasszikus módszertani médiumok keretein belül tanít, cserébe viszont olyat tud, amit kevesen: gyermeki szenvedéllyel megszerettetni a nyelvtanulást.

 

 

Képregényeket olvasni tényleg mindenki szeret, ugyanis szüleink az olvasás megszerettetésére már gyermekkorunkban is Garfieldot vagy Pókembert hívták segítségül. Maga a képregény az irodalom és a képzőművészet kevert műfaja, amit szokás gyakran a kilencedik művészetnek is nevezni. Rajzolt képek egymás után, melyek egy történetet mesélnek el. A képeket rendszerint szövegek egészíti ki, amelyek általában szövegbuborékok formájában szerepelnek. Eredetileg csupán egyszerűbb történeteket rajzoltak meg képekként, mára azonban széles körben kedvelt műfaj vált belőle. Pont ezért dobtuk piacra a PONS Angol képregény nyelvtanfolyam kezdőknek kötetet, hiszen a képregény műfajával megteremtjük az olvasási élményt, a nyelvtanulással pedig hasznossá tesszük az ezzel eltöltött időt. Célunk, hogy a magabiztos nyelvtudással sikeres felnőtté válj! Tarts velünk! 😊

Minden lecke egy bevezető oldallal kezdődik, ahol megtudhatod, milyen témákat tárgyalunk az adott fejezetben.

 

 

 

A kép kinagyításához kattints rá!

 

A következő oldalakon magát a képregényt találod, ami Nadeem és Sophie történetét meséli el. A sztori az egyes fejezetekben folytatódik.

 

 

 

A kép kinagyításához kattints rá!

 

Ezután számtalan kép segítségével sajátíthatod el a lecke témájához tartozó szókincset.

 

 

A kép kinagyításához kattints rá!

 

A kommunikáció részben megtanulhatod, hogy miket mondj bizonyos helyzetekben, és hogyan fejezd ki határozottan magad.

 

 

 

A kép kinagyításához kattints rá!

 

Megérkezik a nyelvtani rész, mely gyakorlatokat is tartalmaz.

 

 

 

A kép kinagyításához kattints rá!

 

A könyv végén elhelyezett függelékben minden feladat megoldása megtalálható, ezenkívül pedig a könyvben előforduló összes szót tartalmazó szószedetet, valamint a legfontosabb rendhagyó igéket is beszerkesztettük a kiadványba.

 

 

 

A kép kinagyításához kattints rá!

 

 

 

A kép kinagyításához kattints rá!

 

 

 

A kép kinagyításához kattints rá!

 

Be smart! Don’t play stupid!

Sikeres, élménygazdag nyelvtanulást kívánunk!

PONS Szerkesztőség